Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Uudet popot alle ja maastoon!

Tänään oli miinan kengityspäivä. Viime kerralla kävi niin että Miina hyppäsi kengityspakkiin... Onneksi kengittäjä ymmärtää pienen arabineidon sielunelämää ja kengitys meni ihan ok. Jos sitä ei olisi ymmärretty, olisi voinut edessä olla taas kuukausien kengityskammo! No tänään meni hyvin, tympii vaan laittaa hokkikengät huhtikuussa!!
Kengityksen jälkeen kasailin kaikenlaisista osista mitä löytyi suitset ja lähdettiin maastoon, saatiin seuraksi Pauliina issikallaan. Heti alkuun tuli rekka hässäkkää... Miina kun ei pelkää rekkoja, niin nyt se sai jonkun ihme kohtauksen rekan ja ojan välissä... ei ollut mukavaa ei... heti perään tuli takaa rekka ja sitähän Miina ei päästänyt ohi! Kipitettiin seuraavalle tielle, niin rekka pääsi ohi. Alkumatkasta Miina oli ihan mahdoton, pelkäsi ihan kaikkea mahdollista! Niin, siis "pelkäsi".
Mentiin aika pitkä matka pyörätietä kunnes päästiin aivan ihanille teille! Siellä päästiin sitten ravailemaan ja otettiin ihania laukkapätkiä! Siinä auringon paisteessa muistin taas niin hyvin miksi kaikki rahani hevoseen menee! Niitä hetkiä varten jaksaa aina välillä vähän huonompiakin! =)
Tehtiin reilun parin tunnin lenkki ja siinä sain suostuteltua Pauliinan syksyllä matkaratsastuskisoihin, jotka järjestetään Sipoon Paippisissa. No, eipä siinä paljon suostuttelua tarvittu! Olen nyt yrittänyt saada porukkaa innostumaan tuolla tallilla matkaratsastuksesta, ainakin nyt sen verran että menee sen 30 km. Ja ilmeisesti olen jopa onnistunut...
Ja loppu matkasta ei pelottanut yhtään enää samat jutut... ei tietenkään, tyypillistä Miinaa. Paitsi rekka aiheutti taas paniikin, se tulikin vähän turhan kovaa vastaan. Voi olla että ensi kerralla ei ole mitään ongelmaa, mut ikävä kyllä pelkään pahoin että niistä tuli nyt sille ahdistuksen aihe... No,äkkiä niihin taas totutaan. Tänään olikin paljon pelottavia puroja matkan varrella!! Miina on vaan niin huvittava!!




Vietinkin tänään tallilla kuusi tuntia! Se on aika luksusta näin äiti- ihmisenä... =) Emma on mummolassa ja iskällä kokonaisen viikon! Alkaa jo vähän kaipaamaan sitä pölpötystä, mutta on myös ihanaa tehdä omia juttuja..vaikka töissähän tässä suurin osa ajasta tietty menee!
Olen kyllä viihtynyt älyttömän hyvin tuolla uudella tallilla. Vähän jännitti, kun se on mun mittakaavassa iso talli... että miten sitä sopeutuu semmoiseen missä on niin paljon ihmisiä. No ei siellä nyt kovin kauheesti ihmisiä ole...ja olisko hevosia 13-14.. Mut tykkään tosi paljon, talli ja puitteet on hyvät ja ihmiset on mukavia. Kukaan ei edes pilkkaa mua Miinan uusista riimuista... :D :D Ja kun on vielä käynyt hyvä tuuri ja olen saanut hyvät vuokraajat, niin hevosen pito on mukavaa. Vaikken pääsekään niin usein ratsastamaan kun haluaisin, mut näillä mennään nyt! =)


Bibilläkin alkaa kennelyskä helpottamaan ja ainakin nyt näyttäis että ei siitä sen kummempaa seuraa. Eikä näytä tarttuneen poikiin! Kevättä on kyllä koirillakin rinnassa, jos Miinallakin!
Tässä vielä vähän meidän siivouspäivän iloja... :D :D



2 kommenttia:

  1. Luka näköjään tykkää ku imuroit?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se roikkuu imurin perässä koko ajan, sitten se on vielä opettanut tolle pikku pirpanalle miten tää homma hoidetaan... :D

      Poista