Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Shoppailua

Bibi varasti muutama viikko sitten Emman lenkkarin. En löytänyt sitä enää mistään, mutta Bibi kantoi lenkkarin riekaleita yksi kerrallaan olohuoneeseen. Siitä päätellen Emma tarvitsi uudet lenkkarit... :)
Ulla-mummo laittoikin Emmalle kenkä rahaa ja tänään lähdettiin Itikseen tuhlaamaan mummon rahoja!
Keneen lie tuo lapsi on tullut, mutta sopivat kengät oli kiven alla! Ensiksi löydettiin hulluilta päiviltä Niken lenkkarit, jotka Emma nappasi heti mukaan!

Ja sitten piti löytää kimallekengät! Neidillä oli selvästi joku tarkka mielikuva, kun mitkään ei kelvannut... käytiin Itiksen kaikki mahdolliset kengäkaupat läpi ja viimein löytyi ne täydelliset! Kieltämättä tytöllä on hyvä maku... =)


Ja vielä jäi rahaa toisiin tähtilenkkareihinkin...
Shoppailtiin neljä tuntia...aika hyvin taas 4-vuotiaalta! Äitin tyttö... =)

Sain myös vietyä Miinan suitset suutarille ja huomenna jo saan ne takaisin. Ostettiin myös koirille röhkivä possu, kun ei ole Taunoa tuhoamassa sitä minuutisa. Luka innostui valtavasti, mutta Bibi aika nopeasti sai sen itselleen. No, turha oli ostos, kun Bibi tuhosi sen myös minuutissa! Olisihan se pitänyt tietää...


Nyt kun noita kenkiä innostuin kuvaamaan, niin laitan tähän myös Teneriffalta ostetut ihanat korkkarit... Emma halusi niitä niiiin kovasti, että tiesin miltä siitä tuntui ja olihan ne ostettava. Ei niitä nyt tietenkään juurikaan käytetä, mutta onpahan ne muistona!

On se vaan niin hyvä että mulla on tyttölapsi... =)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti