Sivut

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Viimeiset lomatunnelmat...--ja vähän uusia!! =)

Se on nyt sitten loma loppu, 3 päivää töitä takana. Kesälomalla tulikin oltua niin kiireinen, ettei ehtiny kirjoitella... =)
Olen ihan super onnellinen muutosta Mattakseen, ollaan tehty Miinan kanssa mahtavia maastolenkkejä. Kerrankin tehtiin lenkki, jossa laukattiin lähes koko matka ja vähän käyntipätkiä väliin ja matkaakin tuli 10 km. Se oli hauskaa!!
Yhtenä iltana ratsastin metsäpolkua ja katselin merta, se oli taas yksi hevosen omistajan huippu hetkiä!
Miina on nyt laitumella ja tuntuu olevan mukava tamma-lauma koossa. Miina on saanut kamun suokkitamma Millikasta.



Tallilla on ihana Vili-poni, jota saadaan Emman kanssa lainata.

Vili on aivan mahtavalla luonteella varustettu herrasmies, ikää on 15-vuotta ja on ollut raviponina. Vili on kärsivällinen ja Emma saa harjata, harjoitella selkään nousua rauhassa. Emma saa jopa Vilin lähtemään liikkeelle ja pysähtymään!



Vilillä voidaan myös ajaa, Emma ei ole vielä ehtinyt kyytiin, mutta minä kävin kärrylenkin Vilillä ja Hanna ratsasti Miinalla. Oli aivan mahtavaa pitkästä aikaa päästä ajamaan ja Vili on siinäkin ihan loistava!

Tässä meidän iltaisen lenkin tunnelmia... =)


Matkaratsastuskisoihin ollaan alettu valmistautumaan..yhtenä päivänä tehtiin 22 km lenkki, eipä tuntunut meillä missään, joten 30 kilsaa sitten kisoissa. Nehän on 11.8 Sipoon Paippisissa. Matka on tarkalleen ottaen 32 km. Olen niitä kisoja odottanut melkein vuoden ja UNOHDIN TOIVOA SEN PÄIVÄN VAPAAKSI!!! Tollo!
No, onneksi sain sen järjesteltyä vapaaksi, olis vähän harmittanut...
Tarkoitus olisi myös mennä Liesjärvelle 2.9. matkakisoihin, uudestaan 30 km.



4.8 oli suunnitelmissa lähteä Pyhtäälle western-kisoihin, mutta mun budjetti on aika heikoilla, eikä me olla menty westerniä juuri ollenkaan kun mulla on vaan maastoilukuume, niin päätin jättää ne nyt väliin.
Sitten 18.8 onkin Sahyn näyttely, jossa ollaan ehdottomasti mukana!
Siinä meidän kesän seikkailut sitten olikin.



Mutta tällä viikolla Janetella oli tarkoitus olla este-tunti Miinan kanssa, mutta se jäi alkuverkkaan, koska Miina jumitti jostain, ilmeisesti selästä. Kävin illalla katsomassa ja kokeilemassa, niin se tuntui tosi jäykältä, käynnissä ei niinkään, mutta ravissa huomasi tosi selvästi. No tämä viikko on sitten hoidettu arnikalla ja kävelylenkeillä. Toivon vaan että menee ohi, jos ei tämän viikon lopussa ole kunnossa, sitten täytyy pyytää joku asiantuntija paikalle... :/
Mitään ei ole tapahtunut meidän paikalla ollessa, niin epäilen että kun on sateista ja liukasta, Miina on voinut kaatua laitsalla. Toivotaan niin. En vielä uskaltanut ilmottautua kisoihin...

Ja vielä vähän huonoja uutisia, mutta myös hyviä... :)
Janeten kannalta hyvä juttu, mikä on mun kannalta huono, on se että Janette pääsi kouluun ja muuttaa toiselle paikkakunnalle opiskelemaan, joten lopettaa Miinan vuokraamisen ensi kuun jälkeen.
Mutta hyvä uutinen on se, että löysin heti uuden sopivan oloisen vuokraajan Heidin. =)Toivotaan että Heidillä ja Miinalla synkkaa! Ainakin vaikuttaa sopivalta meidän pikku "tiimiin" :D

Tällä hetkellä taitaa vaivata pieni "loman jälkeinen masennus" ja lääke siihen on uuden loman suunnittelu!!
Suunnitelmissa lähteä maaliskuussa kolmeksi viikoksi thaimaaseen, semmoiselle "yli kolmekymppisten reppumatkalle" eli vähän enempi suunnittelua, mutta kuitenkin omatoimisesti. No mutta, tästä kuulette vielä, varmasti!! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti