Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Muutoksia suunnitelmiin

Tulikin hieman harmillisia muutoksia suunnitelmiin... =(
Ensinnäkin Miinalla ollaan nyt kävelty pari viikkoa, aikaisemman jumituksen jälkeen. Ollaan menty käyntilenkkejä ja kentällä jumppaa käynnissä, lauantaina pystyi jo alkaa ravailemaan kevyesti. Matkaratsastuskisat olisi kahden viikon päästä, eikä ole päässyt kunnolla ratsastamaan, niin jo sen takia varmaan jättäisin ne väliin.

Mutta ongelmana onkin Miinan rokotukset... samoilla rokotuksilla ollaan reissattu näyttelyt ja tänä vuonna ne muutamat kisat, joten tottakai olen olettanut että rokotukset on kunnossa.
No nyt sitten sahyn näyttelyyn, joka on kansainvälinen näyttely, vaaditaan, että hevonen on rokotettu 6 kk sisällä. No Miinalla menisi 18 päivää rokotus yli, joten se tarvitsisi rokottaa. Aloin sitten katsomaan tarkemmin muitakin rokotuksia, ettei sitten tule ikäviä yllätyksiä näyttely/kisapaikalla....
Tiesin toki että siellä oli muutaman päivän heittoja esim. vuonna 2006, mutta tosiaan kun rokotukset on mennyt aina joka paikassa läpi, niin ajattelin että siinä on joku juttu, esim. sääntömuutos jonkun tietyn vuoden jälkeen. Itseasiassa en juuri miettinyt koko rokotuksia kun oletin niiden olevan kunnossa.
Ja siis Miinallahan on rokotesuoja olemassa, koska eihän OIKEESTI muutamien päivien heitot siihen vaikuta, mutta tietysti paperilla ne täytyy olla päivälleen oikein.

Eli meidän näyttely kariutui sitten siihen!! Vähän harmittaa kun sitä olen niin odottanut... =( samoin Sipoon matkaratsastuskilpailut... niitäkin odotin vuoden...kun kerrankin on lähellä. Ja niihinkin unohdin toivoa vapaata töistä, mutta sain se järjestettyä vapaaksi, no sekin turhaan!
Ajattelin sitten että aloitan nyt tällä viikolla rokotusohjelman uudelleen, niin pääsisin edes Liesjärvelle kisoihin.
Mutta sitten päätin että jätän nekin väliin ja rokotutan vasta lokakuussa, jolloin 6kk:n tehoste annetaan huhtikuussa, jolloin ensi kesän ajan on 6 kk:n sisällä rokotettu, eikä tarvi rokottaa kun kerran vuodessa. Jos nyt aloittaisin sen, niin aina tarvisi rokottaa 2 kertaa vuodessa.


Luultavasti kuitenkin pääsen tämän vuoden puolella hankkimaan tuloksen 30 km matkalta.
Huono juttu on se, että ehdin maksamaan näyttelyn ja karsinapaikan ja menetän ne rahat omaa tyhmyyttäni...
no, mutta kyllä me vielä ehditään kisaamaan ja käymään näytillä... :) Miina on vaan nyt niin hyvässä kunnossa, että olisi ollut ilo viedä näytille!

Olen löytänyt Miinan kanssa aivan mahtavia ratsastuslenkkejä... Olen vaan niin onnellinen että löysin tuon Mattaksen tallin. Siellä on niin kivaa... =)

Niin joo, huono asia on myös se, että Anssi, joka kengittää Miinaa ei enää tule tonne tallille asti! Harmittaa tosi paljon, kun Anssi oli toinen ihminen, joka on kengittänyt Miinan ongelmitta. Voisin viedä Miinan taas Mäntsälään kengitettäväksi ja käydä samalla Marin tunnilla, mutta kun ei ole omaa koppia, se menee vähän hankalaksi ja kalliiksi... Ajattelin että mun on vaan pakko löytää uusi kengittäjä. Se kun ei ole ihan helppoa, monet ei edes tule kun kuulee että kyseessä on arabi.. Elimäellä kengittäjät ei enää edes vastannut puhelimeen kun soitin... :D Eli tuli pieni stressi ja aiheesta!!
No onneksi heti löytyi kengittäjä joka käy kengittämässä Miinan laidunkaveri Majsaa, ja onkin tulossa jo ylihuomenna, niin sitten selviää että miten käy. Miinahan on suht hyvä kengittää jos synkkaa kengittäjän kanssa, mut jos ei, niin on aivan sika... ihan tyypillistä arabeille...

Onneksi "lomanjälkeinenmasennus" helpotti ja taas ihan positiivisella mielellä painaa töitä... =)

Tämmöistä tänään, toivottavsti seuraavaksi olisi vähän positiivisempia aiheita... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti