Sivut

torstai 13. kesäkuuta 2013

Hevosen elämää

Ihanaa kun hevosen omistaminen on taas pitkästä aikaa stressitöntä ja mukavaa! Pihattoelämä on sujunut Miinalla hienosti, nyt on laitumella nautiskelemassa elämästään.


Olen tehnyt aika paljon töitä kentällä, koulua tai westerniä ja välillä jotain muuta puuhailua. Trailiin olen saanut muitakin ihmisiä innostumaan, niin ei tarvitse vain itselleen rataa väsätä.. Miina on ollut elämänsä kovimmassa kiimassa ja oli aivan mahdoton! Koskaan ennen ei kiima ole vaikuttanut juuri mitenkään, mutta nyt löysi poikaystävän Gastista jonka kanssa yllä pihatossa pötköttelee, niin kiima oli voimakas ja loputon! Ja Gast parka sekosi täysin ja tuntuu löytäneen sisäisen orin (tai kiveksensä) ... Tuo kiima aiheutti ei niin mukavia-ratsastuksia niin mulle kuin Marjaanallekin, mutta nyt hevonen on taas ihana oma itsensä ja tässä näettekin miten leppoisa tamma Miinasta onkaan tullut...


Emma on aivan luonnonlahjakkuus tuolla selässä, ilman satulaa ei pienintäkään ongelmaa, itse en pysty ratsastamaan ollenkaan Miinalla ilman satulaa... On kyllä päiviä jolloin Emmalla ei ole mitään asiaa edes harjaamaan Miinaa, mutta useimmiten meno on noin leppoisaa!

Tässä toinen leppoisa tyyppi, eli shetlanninponi Gnista´s Gosse, jonka emää Gnistaa "Kipinä" hoidin ollessani jotain 13v! Aika hassu sattuma että törmäsin poniin tuolla! Alemmassa kuvassa ponin omistaja Siri.


Testasin Gossen kanssa miten hevonen laitetaan makaamaan, kun en ole sitä ennen tehnyt ja Gosse menee mielellään, tosin sitä ei meinaa saada ylös enää ollenkaan!

Kesäksi suunnittelin Miinan kanssa pientä kesäreissua Kymenlaaksoon, jos joku kavereistani majoittaa Miinan (vapaaehtoisia löytyy kyllä... ) siellä samalla voi sitten käydä western-kisoissa yrittämässä trailista hyväksyttyä tulosta. Muutenkin voidaan käydä erilaisissa maastoissa ratsastamassa eri kamujen kanssa... =)

Tässä nyt tämmöinen pikapäivitys ja pieni kuvapläjäys ei niin huippulatuisia kuvia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti