Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014

Matkaratsastusta

Tässä "vähän" jälkikäteen kuvia Paippisten matkaratsastuskisoista 8.9.2013. Saimme hyväksytyn 32km tuloksen ja helposti... :) hevonen meni ainakin helposti, ratsastaja hieman huonommassa hapessa... :D syykin siihen oli, olin jo aika varma siitä missä mennään, mutta vetkuttelin raskaustestin tekemistä viikolla, koska halusin ratsastaa matkakisoissa ihan rauhassa!! :D Nyt tammikuussa raskaus on yli puolessa välissä, hinku Miinan selkään ihan järkyttävä, mutta vielä ainakin puoli vuotta täytyy malttaa...

4 kommenttia:

  1. Löysin blogisi kun hain juttuja matkaratsastuksesta, olemme myös starttaamassa ensimmäisissä matkakisoissamme hevoseni kanssa parin viikon päästä. :) Kiva blogi ja hyvät jutut, liityin lukijaksi :)

    http://ropellikorvat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos... :) en kyllä ole blogia pitänyt ajan tasalla kun oli noita vauvantekohommia... ;) mutta nyt taas pääsee heppailemaan kunnolla niin jospa sitä taas innostuisi!
      Olitteko kisoissa ja miten meni? Minkälainen hevonen sulla on?

      Poista
    2. Ei me sitten lähdettykään kisoihin kun tuli muutama mutka matkaan. Koitetaan nyt sitten uudestaan matkakisoja tämän kuun lopussa. :) Mulla on kaksi lämppäri-tammaa, molemmat ex-ravureita. Toinen ollut ratsuna noin 9 vuotta jo ja toinen vasta opettelee ratsuna olemista, se juoksi kilpaa vielä viime syksynä. Tuon vanhemman kanssa olisi tarkoitus kisata matkaratsastuksessa ja luultavasti myös tuo nuorempi pääsee kisoihin sitten kun oppii menemään maastossa aina rauhallisesti. :) Blogistani löytyy hevosistani juttua ja nyt myös itse aktivoidun kesälomani jälkeen päivittämään blogia hieman ahkerammin. :)

      Kiva jos tänne sinunkin blogiisi tulisi taas uusia tekstejä, jään seurailemaan. :)

      Poista
  2. Lisää juttua, meitä matkiksia on niin vähän. ;)

    VastaaPoista