Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

Syys tunnelmia

Tässä vähän syksyn tunnelmia kotikulmilta ja tallilta.. :)
Emma on tottunut ratsastamaan pienestä asti Miinalla, eikä ole pikkuisista shettiksistä niin kovin kiinnostunut, haluaa vaan ratsastaa Miinalla ja minä voin kuulemma mennä ponilla... :D
Emma ei paljon Miinan säpsyilyistäkään välitä, nauraa vaan ja korjaa jalustimet jalkaan. Yhtenä päivänä Emma pääsi kokeilemaan ratsastusvyötä, tai siis mun omatekemää lampaankarvasatulaa, on muuten hyvä! Alla on vielä back on track Miinan selkää lämmittämässä... :)


Aurinkoisia päiviä tälle syksylle ei pahemmin ole siunaantunut, mutta kun niitä on, niistä kyllä nauttii! Tässä erään syksyisen lenkin maisemia, kuvat on tästä Aurinkolahdesta, ihan meidän ikkunastakin nähtäviä näkymiä. Joskus aina herää siihen, miten upea paikka tämä onkaan!

nuija ja tosinuija


Tänään oli kanssa aivan mahtava ilma ja mulla oli onneksi ratsastuspäivä, pääsin jo yhden jälkeen töistä, niin ehdin hienosti päivällä. Miina oli aivan täpinöissään lähdössä, ei meinannut nahoissaan pysyä! Saatiinkin karsina naapuri Fasusta ja Jennistä seuraa ja päästiin tukkitielle laukkailemaan. Fasu ja Jenni lähti eri suuntaan ja me jatkettiin pidemmälle. Hirveän hurjaa oli tien varsilla oleva huurre.. kyllä sitä sietääkin pelätä, sehän voi purra! Ihanaa kun pääsee taas ratsastamaan kunnolla! Kyllä sai taas tänään olla onnellinen hevosen omistaja!

Tässä Miinan syyslookkia... :)

Mahdottoman hurja arabini!

Viikonloppuna tapaan kaksi vuokraajaehdokasta, molemmat vaikuttaa niiiiin hyvältä.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti