Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Aloittelua

Ajattelin nyt aloittaa ensimmäisen blogini, johon olen saanut aikaan esittelyt tyypeistä.. :)
Juuri nyt ei ole paljon asiaa, koska kärsin mystisestä päänsärystä, joka hieman haittaa harrastustoimintaa!
Miinahan siis muutti Sipooseen maaliskuun alusta talli Storåkerille. Tallilla on valaistu kenttä, joka parantaa mun ratsastusharrastusta huomattavasti. Ja alkaa löytymään paremmin taas jo opitut taidot, kun niitä hiotaan enemmän. Ja kun vuokraajiakin on nyt kaksi, Janette ja Hanna, niin Miina saa riittävästi liikuntaa ja vaihtelua.
Epäsopivan satulan (jonka piti olla sopiva) vuoksi Miina on ollut hieman jäykkä ja esim. vasen laukka on ollut täysin hukassa. Tai jäykkyys ja laukka ongelmat alkoi kun sai uuden sopivan satulan, ilmeisesti on vanhan satulan myötä muuttunut hieman vinoksi ja nyt kun suoristaa itseään, niin lihakset jäykistyy. No, siihen on auttanut jumppa ja sitkeät taivuttelut ja ympyrät... Nyt taas vasen laukka löytyy, jopa ympyrällä, mutta asettuminen on vielä vaikeaa. Mutta edistystä on tapahtunut huomattavasti.

Ostin joku aika sitten sidepullin, joka tuntuu toimivan Miinalla upeasti. Sidepull on siis kuolaimettomat suitset. Itselläni on moisesta huonot kokemukset eräällä toisella arabilla, mutta epäilin että miina vois tällä toimia. Kiinnitin sen kanssa enemmän huomiota vartalooni ja käsiini, mulle se teki ainakin hyvää!
Viikon päästä suuntaamme Teneriffalle, jospa sen jälkeen pääsisi taas kunnolla ratsastamaan. Suunnitteilla on osallistuminen western-kisoihin, tosin vielä harjoitusluokkiin, kisat on toukokuun 1. päivä, saa nähdä järjestyykö kyyti ja muut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti